Webbapputveckling

Det känns lite mer som att arbeta i ett program än att surfa på webbsidor

Vad är en webbapplikation?

En webbapplikation är enhetsoberoende vilket innebär att utvecklaren endast behöver göra en version av samma system som sedan fungerar på både en mobiltelefon och en dator, oavsett webbläsare. Allt som krävs är egentligen en enhet med en webbläsare installerat och internetuppkoppling för att kunna använda systemet.

Läs mer hur Webbapplikation fungerar här

 

Webb - Applikationsutveckling

Vi skapar appar till IOS & Android

Android Studio

Vi utvecklar appar i Android Studio eftersom utvecklingen kan anpassas för det operativsystem som mobilen använder (IOS eller Android) och mobilens alla funktioner kan användas.

Vi bygger i Xcode (Swift och Objective-C) och Android studio (Java)

 

De största fördelarna med native utveckling är:

  • Bäst prestanda
  • Flest funktioner
  • Bäst hastighet

UX och design

UX och design handlar om att göra vardagen enklare för människor och företag genom en god användarupplevelse. När vi möter såväl kundens krav som användarens behov skapar vi en intuitiv och begriplig design som uppnår största möjliga nytta

Utifrån den väl genomtänkta visionen och valet av funktioner börjar design och utvecklingsarbetet som ni följer hela tiden.

Jag vill utveckla min ide till en applikation

Låt oss köra igång

Vad är?

Manipulation

Manipulation är den behandlingsteknik som i folkmun brukar kallas för att ”knäcka” leder. Manipulationsbehandling återföljs mycket riktigt av ett knakande ljud. Värt att veta är att det knakande ljudet inte har något terapeutiskt värde i sig, utan är en indikation på att det har blivit en separation av ledytor. En smärtminskande effekt, som man kan vinna med manipulationsbehandling, bör enligt min uppfattning alltid användas för att patienten bättre ska kunna göra vad som krävs för kort och långsiktig förbättring I gymmet.

small_c_popup.png

vi kontaktar dig

Jag har funderingar och vill bli kontaktad