Om oss

SharkhDesign

Vi är sharkhDesign

Ingenjörsbyrå med en unik innovationskraft och affärsfokus. vi utvecklar både kunder, samarbetsparter  och medarbetare.

Kunderna vänder sig till oss för att utveckla sin verksamhet som vi genomför med olika strategier, arbetssätt och processer. Vi skapar Grafisk Design, moderna hemsidor och affärsnytta med resultat. Vi ser nya möjligheter med digitala lösningar tillsammans med olika affärskritiska system

Spela videoklipp

Vi älskar teknik

Vi älskar modern teknik och vill finnas där för ditt företag.

Vi förstår våra kunders olika verksamheter och i vilken fas de befinner sig i och kan via en affärskontakt genomföra olika verksamhetsutvecklingar baserat på management, affärssystem, digitalisering och ekonomi.

Kundnöjdhet

 För oss på SharkhDesign är det oerhört viktigt att våra kunder är nöjda och glada med det arbete vi utför. Hela vägen, från beställning till faktura. Vi vill hela tiden bli bättre och snabbt kunna ändra om något hos oss inte funkar. 

Värderingar

Driv, utmärkt service och integritet – och det vi försöker göra är att se till att vi anställer personer som matchar dessa värderingar, ge dem de verktyg de behöver för att lyckas, och sedan ger vi dem mål och incitament som driver dem att nå sina mål och målen för sina team.

Kunden

Det som gör oss unika i branschen är vårt sätt att arbeta direkt med våra kunder för att kombinera utrymme och tjänster för att maximera deras effektivitet och flexibilitet.

 

Lösningar

Vi hittar oftast alltid lösningar till eran önskemål och siktar alltid framåt. Positivitet och engagemang hela vägen. 

Din dröm. Vårt uppdrag.

Vi tror på hårt arbete och Kunskap

Vår kultur präglas av hög kompetens, nytänkande individuellt engagemang, förändringsbenägenhet och samarbete. Vi drivs av att ständigt utveckla oss både som individer och som organisation. Vi tror inte på att vi är olika värda bara för att vi har olika roller inom organisationen och utför det vi är bäst på för vår gemensamma utveckling. Vi är omtänksamma, passionerade och vi vet att förtroende skapas genom att vi står för det vi har sagt.

Vi tar ett stort eget ansvar, både för vår egen individuella utveckling och för företaget. Vi är nyfikna och nytänkande och vi vet hur viktigt det är att ha roligt – vi firar våra framgångar och vi lär av våra misstag.

Ett fantastiskt team

Personal

Yousef Abo-Sharkh

Webbredaktör

Mohamed Abo-Sharkh

Ekonomiansvarig

Våra LIA Studenter

Ali Lilo

Front end utvecklare

Student 3

Marknadsansvarig

Våra kunder

De tror på oss

Några exempel på kunder som har anlitat oss att utveckla 

 hemsida, plattform, logotyper och mycket mer

Jag vill att ni hjälper mig med mitt företag!

Lämna ett meddelande så kontaktar vi dig.