Logotyper & Grafisk Design

Till olika verksamheter, Företag och föreningar.


Stark identitet skapar samhörighet

Logotyper & Grafisk Design

Vi skapar logotyper i format som ni kan använda på Internet, i era dokument och skicka till tryckerier. Vi fräschar även upp er befintliga logotyp eller omvandlar den till vektorbaserat format. pris från 1 195:- per logotyp. 

SharkhDesign skapar även tryckoriginal som t.ex. broschyrer, produktblad, reklamblad och visitkort. Vi kan leverera tryckfärdiga original till tryckeri för utskrift eller som pdf-fil om ni själva vill skriva ut. Vi kan stå till tjänst med illustrationer både till hemsidor och trycksaker genom egen produktion.

Varumärke

Grafisk Design

Ger ditt varumärke eller företag rätt intryck hos dina kunder!

Vi ger dig en tydlig grafisk profil som passar din verksamhet och hjälper dig synas. Vi erbjuder design av logotyper, visitkort, worddokument, powerpointpresentationer, annonser, broschyrer, infographic och trycksaker. Ja det mesta som du behöver och ditt företag behöver….

Design

Visitkort

Vi dig  med att designa era visitkort. Vi skapar professionella visitkort till konkurrenskraftiga priser.

Tillsammans med er tar vi fram 3 olika designförslag på visitkort eller tidbokningskort utifrån din grafiska profil.

FAQ

Det vanliga leveranspaketet innehåller filer som fungerar i professionellt tryck: Vektoriserade filer i EPS-format med Pantone-färger (PMS). Utöver det levererar vi filer som fungerar bra i Office-paketet och på webben: JPEG- och PNG-format i RGB-färger. Dokumentation med färginformation medföljer.

 

Det har hänt att vi fått in en order och gjort färdigt logotypen samma dag. Ett första förslag brukar vi kunna ordna inom en till tre dagar. Vid särskilda omständigheter kan vi skynda på processen. Sedan beror det självklart på hur snabbt feedback eller godkännande från dig som kund kommer. Men en veckas produktionstid är rimligt.

Vår nöjd-kund-garanti är en stor trygghet för dig som kund. Så länge du kommer med konstruktiv kritik på vad du ogillar med designen, så arbetar vi vidare med den tills du är helt nöjd. Skulle du ändå vilja avbryta och inte ge oss chansen att jobba vidare med logotypen så kommer vi överens om en bra lösning tillsammans.

 

Absolut inte. Vi gör allt från grunden.

 

Ja, vi har resurser att hjälpa er med det mesta inom grafisk produktion såväl som tekniska lösningar för webben.

 

De logotyper vi designar levereras så att de kan användas i alla möjliga sammanhang, från stora billboards till små digitala e-postsignaturer. Rättigheterna till er logotyp erhåller ni själva efter godkännande och betalning.

 

Självklart. Vi tar en titt på er skiss och ger er en tidsbedömning för produktionen. En enkel stilren logotyp går snabbare att färdigställa än en avancerad sådan med många detaljer.

 

Ja, med rätt programvara. Logotypfilerna levereras i vektoriserade format, såväl som vanliga jpeg- och png-format, och de är inte låsta på något sätt. Med program som t.ex. Adobe Illustrator kan du redigera logotypen om du vill.

 

När du betalat logotypen, levereras den till dig digitalt och du får fullständiga rättigheter.

 

Självklart. Det är bara att fråga. Relevanta utbildningar och lång erfarenhet garanteras.

 

Våra kunder

De tror på oss

Några exempel på kunder som har anlitat oss att utveckla 

 hemsida, plattform, logotyper och mycket mer

lUTA DIG TILLBAKA OCH ANLITA OSS

Lämna ett meddelande så kontaktar vi dig