Fotografering

Say cheese

PERSONALFOTO

Vi kommer till dig!

En rad med proffsiga snygga bilder av personalen ger en oerhört förtroende för företaget. När bilderna är uppdaterade med namn och mail kan kunderna se direkt hur personen ser ut och är lättare att prata med dem i telefon.

Personalbilder som ser enhetliga ut, med samma bakgrund, alla i svartvit eller färg, och med samma beskärning så att alla huvuden är lika stora på bild  och snyggt retuscherade gör att en hemsida ser snyggare ut.

Vi packar bilen full med professionell utrustning för en förstklassig personalfotografering och bygger upp porträttstudion på lämplig plats i er verksamhet. Fotograferingen har vi schemalagt tillsammans med er på förhand. Då kan arbetet ske på löpande band utan att störa verksamheten. Vi strävar efter att fotograferingen ska bli en positiv upplevelse för era medarbetare.

VAD KOSTAR DET?

Vi lämnar ett garanterat pris inför fotograferingen. Kostnaden för fotograferingen är 1500 kronor per timme. Till det kommer en kostnad för retusch på 375 kronor per person. Vi rekommenderar ett flöde där vi fotograferar två till fyra personer per timme. Tid ger kvalité.

Utifrån den väl genomtänkta visionen och valet av funktioner börjar design och utvecklingsarbetet som ni följer hela tiden.

Fotografering

Säljande produktfotografering

E-handel

Produktfotografering för marknadsföring och planogram genererar bilder som används genom hela resan mot produktlansering. Ofta är bilden påverkande för konsumentens köpbeslut – inte minst inom e-handel där den är helt avgörande. För att din produktbild ska accepteras hos återförsäljare och e-handlare behöver den uppfylla en rad kvalitetskrav som branschen definierat.

VAD KOSTAR DET?

Vi lämnar ett garanterat pris inför fotograferingen. Kostnaden för fotograferingen är 1500 kronor per timme. 

Ryggen rak & le mot kameran

Låt oss köra igång