E-handel

största E-handelsplattform - WooCommerce.

E-handel webbutik

Behöver du en Webbutik?

Vill du ha försäljning på nätet, vi hjälper   dig med WooCommerce, världens mest populära e-handelsplattform. 

Vi hjälper dig att få igång din verksamhet med en ny webbutik i WooCommerce. En modern, snygg och responsiv Webbutik

 

E-handel

WooCommerce är ett tillägg som gör det möjligt att sälja produkter eller tjänster på webben, sk. e-handel. Med WooCommerce kan vi på Sharkhdesign hjälpa både stora och små företag att starta upp sin e-handelsbutik. Det största och mest välutvecklade projektet för e-handel med WordPress är WooCommerce och är en av världens mest populära e-handelsplattformar. 

Det är ett säkert och välbeprövat system som har mycket stöd för tex. språk och valutor. WooCommerce är en framtidssäker plattform som är lätt att underhålla och vidareutveckla.

 

Varför WooCommerce

Vi tror djupt och fast på öppen källkod och att kunna ha kontroll över den egna webbplatsen och dess data. WooCommerce är ett tillägg med öppen källkod som direkt efter att det installerats klarar det mesta, som sedan kan byggas ut med tusentals olika utökningar och tillägg som utvecklats i ekosystemen som omger WooCommerce och WordPress

We Have Great Answers

VANLIGA FRÅGOR

Priset på en hemsida varierar  beroende på dina behov och syftet med hemsidan. Priset kan variera från 3 995 -35 000 kr

Absolut! Vi utbildar våra kunder i hur du själv kan arbete och redigera i hemsidan. Du ska känna dig trygg och säker med hemsidan du köper. 

Efter att vi har fått alla uppgifter från kunden beräknar vi att det tar mellan 2-5 veckor. 
Vid större projekt 4-8 veckor.

Nej, du betalar endast avtal pris / år

Vi på Sharkdesign  vill att alla våra kunder är 100% nöjda med sin hemsida
och köp.

Därför tillhandahåller vi alltid en 100% nöjda kunden garanti vilket
betyder att om ni inte är nöjda i början av ert köp när vi visar er designen så gör vi om designen (hemsidan) helt tills att ni blir nöjda. Detta innefattar självklart att man kan förmedla vad man inte är nöjd med så att vi kan ändra det som kunden
vill.Med designen innefattar: Färg, font, layout, skräddarsydda plugin, bilder och
logotyper.

Ibland kan det vara bra att ha någon att ringa till som alltid svarar, dvs vi på Sharkdesign Webbyrå.

 Har du någon form av problem med din hemsida eller e-post kan
vi alltid hjälpa dig i form av rådgivning. Vi kan även va din e-post om något är fel när du har hemsidan på våra servrar. Enkelt så att du kan fokusera på ditt företag och låta oss hantera din webbplats.
Har du din hemsida hos sharkhdesign egna servrar så ingår fri support men har du dem på en egen server ingår det ingen support. Fri support innefattar att vi hjälper till om nått skulle vara fel som har med vår server att göra. Har ni själva orsakat felet kan vi hjälpa till mot vår rörliga kostnad.

Ja, vi kan dela upp fakturorna och skicka dom månadsvis.

Ja absolut, vi har utbildade grafisk designer med flera erfarenhet som skissar och producerar alla önskemål inom logotyper & ikoner

Vi fokuserar på på snabb och effektiv service. Vi lovar att ni kommer bli 100% nöjda med ert köp hos oss!
Vi skapar en säljande hemsida till ditt företag!

Mycket simpelt!
Ni väljer ett paket som passar er budget 

Efter ni valt ett paket skickar vi ut beställningen till er som ni fyller i med er företagsinformation. Sen bifogar ni tillbaka beställningen.  När vi har mottagit er beställning startar vi med ert projekt och ni kommer få löpande uppdateringar via mejl på hur det går.

vi kommer även få designförslag
som ni måste godkänna eller inte innan vi kan gå vidare.När allt är klart och hemsidan lanseras skickar vi ut fakturan på utfört arbete.

Vill du ändra något efter allt är slutfört och hemsidan är klar kan vi självklart hjälpa dig med detta. Antingen så får ni förslag på offert eller så använder ni er av vårt timpris på 790 kr. Vi kan även skapa uppdaterings paket till alla våra kunder.

Är det direkt efter att vi publicerat hemsidan samma dag och ni vill ändra text eller bild så gör vi självklart detta helt kostnadsfritt! Vi vill att ni alltid ska vara nöjda med våra tjänster och komma tillbaka i framtiden.


Kontakta oss för mer information.

Tyvärr kan vi inte frysa några projekt. Vill du inte göra klart ditt projekt pga av
någon anledning så kontakta sharkhdesign så fort som möjligt så ska vi försöka
hitta en bra mellanväg. Full betalning utgår alltid även om du inte vill fullfölja ditt
projekt

LUTA DIG TILLBAKA OCH ANLITA OSS

Lämna ett meddelande så kontaktar vi dig