Apputveckling

Vi tar del av er grundidé och tillsammans utvecklar vi den

Applikationsutveckling

Vi skapar appar till IOS & Android

NATIVE UTVECKLING

Vi utvecklar appar i native eftersom utvecklingen kan anpassas för det operativsystem som mobilen använder (IOS eller Android) och mobilens alla funktioner kan användas.

Vi bygger i Xcode (Swift och Objective-C) och Android studio (Java)

 

De största fördelarna med native utveckling är:

  • Bäst prestanda
  • Flest funktioner
  • Bäst hastighet

UX och design

UX och design handlar om att göra vardagen enklare för människor och företag genom en god användarupplevelse. När vi möter såväl kundens krav som användarens behov skapar vi en intuitiv och begriplig design som uppnår största möjliga nytta

Utifrån den väl genomtänkta visionen och valet av funktioner börjar design och utvecklingsarbetet som ni följer hela tiden.

Vi ordnar allt från start till lansering

Våra starka sidor

Till höger ser du våra starka sidor. Du  kan vara trygg med ditt köp hos oss. Vi Utvecklar din ide till en app som kommer att göra succé på marknaden.

UX &Design
92%
Native
89%
Marknadsföring
95%
Säkerhet
100%

Målet är att du ska tjäna på lansering

Vad kostar en app?

Det är svårt att sätta pris på apputveckling eftersom det beror på APPens funktioner, komplexitet och integration mot externa datakällor.

För att kunna ge er en uppskattning av priset räknar vi på att en enkel standard APP kostar från 50 000 SEK och en APP med fler funktioner, mer komplicerad och eventuell integration kostar från 150 000.

Priset är då beräknat för utveckling av en IOS eller Android APP.

Vi uppdaterar dig varje vecka

Hur lång tid tar dett att utveckla en app

Det beror givetvis på er grundvision, vilka funktioner ni önskar och hur avancerad appen ska vara.

Utveckling av en enkel standard APP kan ta allt mellan 3 och 6 månader och en mer avancerad allt från 6 månader till 1 år.

Utveckling av en IOS APP tar längre tid att lansera än Android då Apple har fler krav som APPen ska uppfylla samt processen att Apple ska godkänna APPen är längre.

Simpelt och smidigt

Hur fungerar köpet?

1.vision

Vi tar del av er grundidé och tillsammans utvecklar vi den för att se vilka bitar som kan tänkas behövas och vilka funktioner som passar bäst.

2. UTVECKLING

Utifrån den väl genomtänkta visionen och valet av funktioner börjar design och utvecklingsarbetet som ni följer hela tiden.

3. TESTNING

När utvecklingen är klar och alla pusselbitarna hamnat på plats börjar testfasen av applikationen och alla eventuella buggar åtgärdas.

4. LANSERING

Dags att korka upp champagnen! Er vision – vår apputveckling, nu har ni en iOS APP, en Android APP – eller båda.

Jag vill utveckla min idé till en applikation

Låt oss köra igång